Sarıkemer Emine Gezerler İlkokulu

Vizyon: Davranışlarıyla çevresine örnek olan, günün gelişen teknolojisine ayak uydurabilen ve kendini sürekli geliştiren, yetenek ve kabiliyetleri oranında mesleki ve akademik alana bilinçli bir şekilde yönelebilen, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracakbireyler yetiştirmek.

Misyon: Biz Sarıkemer Emine Gezerler İlköğretim Okulu Olarak; Bütün öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak, Öğrencilerin bireysel farklılıklarına saygı duyarak bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak,Öğrencilerimizi daha özgür sınıf ve daha özgür okul ilkesine uyarak eğitip geliştirmek,Öğrencilerimizi bilim toplumunun ve bilgi teknolojisinin gereklerine uygun yetiştirmek,Okulumuzun eğitim çalışanlarını bilimin ve insanlığın ortak değerlerinden yararlanan, kendini geliştiren ve toplumu ileri götüren güç olarak yetiştirmek,Okulumuzda bir atılım, bir değişim yaratarak okul toplumunun gelişmesini sağlamak,Öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi, yöneticilerimizi ve velilerimizi 21.yüzyıla hazırlamak, için varız ve çalışmaktayız.

Başarılar: 0

Saatler: 08:40-14:20
Isınma: Okulumuz merkezi kalorifer sistemi ile ısınmaktadır.
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 256 557 40 14

WEB - https://sarkemereminegezerlerilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Cumhuriyet mh. Emine Gezerler cd. Sarıkemer Söke

Öğretim Şekli :Okulumuz normal eğitim yapmaktadır.

Yerleşim Yeri - Okulumuz Didim,Bodrum,İzmir yolu üzerindedir

Adres - Cumhuriyet mh. Emine Gezerler cd. Sarıkemer Söke

Ulaşım Dolmuşlarla ulaşım sağlanmaktadır.Ulaşım sıkıntısı yoktur

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezine 75 km, İlçe merkezine 25 km uzaklıktadır