YILMAZ DOĞAN - OKUL MÜDÜRÜ

21.05.1984 Uşak doğumluyum. İlk-Ortaokul ve lise öğrenimimi memleketim Uşak’ta tamamladım. Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun oldum. İlk görev yerim Afyonkarahisar İli Sultandağı ilçesine bağlı Yakasenek İlköğretim Okulu’dur. Daha sonra sırası ile Erzurum’un Köprüköy İlçesi’ne bağlı Yapağılı ilkokulu’na atandım ve Müdür Yekili Öğretmen olarak 2 yıl görev yaptıktan sonra yine aynı ilçede bulunan Emreköy İlkokulu´na atandım. 2013 Ağustos dönemi yüksek lisans ataması ile Aydın İli Söke İlçesi Serçin İlkokulu’na atandım.  Burada 3 yıl Müdür Yetkili Öğretmen olarak görev yaptıktan sonra 2016 yılı Müdürlük ataması sonucunda Sarıkemer Emine Gezerler İlk-Ortaokuluna müdür olarak atandım. Evli ve bir çocuk babasıyım.

(506) 399 8094 (256) 557 4014 Eposta